Горезвісна ″формула Штайнмаєра″, навколо якої не вгавають суперечки та бурлять емоції протягом останніх тижнів, найближчим часом не буде реалізована.

Таку заяву зробила народна депутатка від фракції ″Слуга народу″ Марина Бардіна в ефірі hromadske.

За словами парламентарія, все залежить від безпеки на окупованих територіях. А наразі всі спроби розведення сил є марними через обстріли з боку окупантів.

"Ми бачимо, що ці спроби (розведення військ - ред.) не вдаються, власне, через недотримання тиші. Це наштовхує нас на розуміння, що простої формули не може бути. Ми бачимо, що, щоб рухатися до формули, - повинна бути забезпечена безпекова складова. А якщо ми зараз бачимо порушення тиші, коли ми говоримо про можливе розведенні, яке нам так само необхідно і відбувається певне затягування, то я думаю, що реалізація формули буде можлива навіть не найближчим часом ", - заявила вона.

Нардепка пояснила, що під "найближчим часом" вона має на увазі рік.

Нагадаємо, у День захисника України, 14 жовтня, в центрі Києва проходить марш "Ні капітуляції", в якому беруть участь тисячі мітингувальників.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко розповів, чим небезпечна "формула Штайнмаєра"

Також Знай.ua писав, львівська міська рада за підтримки 47 депутатів заявила про неприпустимість реалізації "формули Штайнмайера".