Популярна українська співачка Гайтана, яка мешкає поруч з українським президентом Володимиром Зеленським, відверто зізналася, що іноді їй здається, ніби глава держави стежить за її життям.

Про такі параноїдальні думки зірка української поп-сцени розповіла в одній з українських телепередач.

Гайтана
Гайтана

"Мені здається, що він (Зеленський. — ред.) іноді за мною стежить, коли я катаюся на велосипеді. Коли я виїжджаю, я бачу, якась машина Mercedes з темними вікнами їде так вальяжно за мною. Може, це вже манія, може, мені так хочеться в це вірити", — поділилася Гайтана.

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів
Показати ще

У цілому ж, за словами співачки, після того, як сусід став президентом, їх життя змінилася в селищі на краще.

"Я впевнена, що спати можна ще спокійніше. Бо охорони стільки з'явилося. Я здивувалася, тому що мені здавалося, що зараз ми вже нікуди не проїдемо, будуть пробки, але нічого немає. Все як було раніше. Але дороги стали трохи краще. Мабуть, селяни так намагаються привітати президента", — зазначила Гайтана.

Нагадаємо, зоряна сусідка Зеленського розповіла, який президент поза камер: "Іноді стежить...".

Як повідомляв Знай.uа договір оренди квартири в Україні 2019: типовий документ, зразок та розірвання.

Знай.uа писав, Зеленського проінструктували перед зустріччю з Трампом: "Будь простіше і підлещуйся".