Один із головних пропагандистів Кремля, гендиректор телеканалу "Спас" Борис Корчевніков прилетів до Києва на міжнародний кінофестиваль православного кіно "Покрова".

Зірка серіалу "Кадетство" опублікував скандальне фото з переможцем українського шоу "Голос країни" Олександром Клименком та його матір'ю Світланою, з якими Корчевніков зустрівся на фестивалі.

До речі, російський пропагандист прилетів до нашої країни ще п'ять днів тому. Питання чому українські прикордонники пропустили його, залишається відкритим.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, раніше Корчевніков заявив, що хоче зібрати гроші на відновлення монастирської лікарні в Києво-Печерській Лаврі. Журналіст Айдер Муждабаєв написав на своїй сторінці в Facebook, що вкрай обурений приїздом "найогиднішого з пропагандистів Путіна та руського міру".

Як повідомляв портал Знай.uа, скандальна кремлівська пропагандистка Ольга Скабєєва намагалася потрапити на прес-марафон Володимира Зеленського, однак їй відмовили в акредитації.

Також портал Знай.uа писав, що Андрій Білецький дав кілька порад президенту Володимиру Зеленському в питаннях розведення сил у Золотому і ставлення до цього людей на Донбасі і добровольців.