Відомого українського актора та гумориста Юрія Корявченкова спіймали у сесійній залі Верховної Ради, коли той роздавав колегам квитки на гумористичне шоу "Вечірній квартал". Про таке повідомила на власній Facebook-сторінці колишня співачка Анастасія Приходько. Окрім цього, жінка додала також підтверджуючі знімки.

Так, на оприлюднених фотографіях видно, як в сесійній залі Верховної Ради Корявченков перелічує та роздає квитки своїм колегам на шоу "Вечірній квартал". Ось, як підписала знімки Приходько:

"Якщо робити нічого тобі мій друг, якщо ти від життя свого втомився, тут завжди запалює наш "Вечірній квартал". Юрій Корявченков, ну хіба так можна?", – йдеться в дописі екс-артистки.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Зауважимо, що журналіст телеканалу "UATV на русском" Євген Агарков також опублікував фото з Корявченковим, які "позичив" в Анастасії Приходько та висловив своє обурення.

"Юзік" роздає квитки в сесійній залі парламенту на "Вечірній квартал". Робота в Раді "кипить". Квитків ціла пачка (на фото не всі), ціна одного іноді варіюється до 3500 гривень. Далі виникає логічне запитання: "Що означає ця роздача? Блат? Хабар? Заохочення? Розплата? За ідеєю, таким питанням, повинні зайнятися антикорупційні органи... Тепер він не "Юзік" ... а Юрік "касир" Корявченков... Колись в стрічці прочитав: "Можна вивести хлопчиків з "95 кварталу", але "95 квартал" з хлопчиків – ніколи", – йдеться в дописі журналіста.

Нагадаємо, у Раді прийняли доленосне рішення щодо аеропорту в Дніпрі.

Як повідомляв портал Знай.uа, Вакарчук з "Голосу" пройшовся по роботі Зеленського.

Також портал Знай.ua писав, поруч із Зеленським у Латвії затримали росіян, що видавали себе за журналістів.