У парламентський комітет з прав людини надійшла пропозиція створити державний реєстр (добровільний) осіб, які почали статеве життя.

Про це заявила радник нинішнього голови відповідного комітету Ірина Суслова.

"І тут я сиджу і думаю, хто повинен бути розробником такого реєстру, утримувачем, як зберегти й захистити дані, які будуть туди надходити ..." - розмірковує вона.

Автором ініціативи став київський адвокат Андрій Хилько. Сам він підтвердив, що надіслав таку письмову пропозицію у парламентський комітет з прав людини 2 тижні тому.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Мені поки не відомо, з якої причини співробітник комітету опублікував коротку інформацію у себе на фейсбук, я не маю гадки про стадії (розгляду - Ред.), мені не повідомляють" - зазначив Хилько.

Ініціатор закону також опублікував текст проект на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook. Метою реєстру, за його словами, є спонукання, підтримка громадян в створенні і розвитку здорової сім'ї, безпечного інтимного життя.

Як буде працювати за уявою автора? Це мобільний додаток передбачає добровільну реєстрацію "початку відносин", із внесенням виключно ПІБ, дати народження, чинного мобільного контакту. Значок "пара" активується, коли обидва партнери підтверджують смс-кодами реєстрації "зв'язок". Код партнера повинен ввести інший партнер на власному мобільному, щоб зафіксувати згоду на відносини.

Добровільний реєстр початку особистих інтимних стосунків - "реєстр сексу", якщо коротко. Метою реєстру є спонукання,...

Geplaatst door Andrii Khilko op Donderdag 17 oktober 2019

Нагадаємо, Олега Гладковського-Свинарчука затримано НАБУ, фото: хотів покинути Україну, - ЗМІ.

Як повідомляв портал Знай.uа, зарплату Рябошапки показали усій країні: скільки отримує щомісяця Генпрокурор.

Також портал Знай.uа писав, що з'ясувалося, куди Гладковський хотів втекти з України: несподіваний вибір.