Президент Білорусії Олександр Лукашенко разом із першим президентом Росії Борисом Єльциним пожартували над Біллом Клінтоном. Відтак, вони запропонували екс-главі Америки пост в Союзній державі. Про таке стало відомо на зустрічі в Академії управління в Мінську, яка відбулася в п'ятницю, 18 жовтня.

Як відзначається, сталося це раніше, коли Клінтон саме покидав пост президента США і ще не знав, чим займатися далі. Тоді Лукашенко звернувся до Єльцина з ідеєю запропонувати йому посаду.

"Він на мене дивиться серйозно: "Яку?" Я кажу: "У Союзну державу його візьмемо керівником, він же у нас все одно з нашої подачі буде вирішувати там проблеми", - говорить Лукашенко

Білл Клінтон

На таке, Єльцин гучно розреготався, і всі звернули увагу на політиків. Лукашенко додав, що Клінтон теж сміявся, проте не розумів, про що говорили російський і білоруський лідери, щоправда, пізніше перекладач йому це переклав.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також, як додав глава Білорусі, президенту США не варто займати керівну посаду в Білорусі або Росії.

"Доведеться займатися і фермами, і картоплею, а не тільки думками людей", - пояснив він, порівнявши роботу президентів на пострадянському просторі з роботою нинішнього американського лідера Дональда Трампа.

Нагадаємо, раніше гнівний лист Трампа Ердогану випадково втратив "гриф секретності": "Не будь дурнем!".

Також Знай.uа писав, що в Конгресі США назвали можливу дату імпічменту Дональда Трампа.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що легендарний містик озвучив пророцтво про Третю світову, винен Трамп: все живе під загрозою.