Колишній скандальний нардеп Ігор Мосійчук розсекуретив цікаву інтимну справу... Допис про це він розмістив на своїй сторінці у facebook. У повідомленні деться про прем’єр-міністра Олексія Гончарука.

"Один мій знайомий влаштував свого молодшого сина який нещодавно закінчив ВУЗ на роботу в апарат прем’єр-міністра Олексія Гончарука", - пише Мосійчук.

Мосійчук описав такий діалог дещо схожий на анекдот.

Десь на третій день приходить хлопець до дому і каже батькові:
- я на роботу більше не піду;
- чому?
- не піду, ні за які гроші, ні в якому випадку!
- та чому? що трапилося?
- я не піду, і не питай! (ледь не заплакав);
- та, що ж в кінці кінців трапилося? - говори негайно, я ж твій батько і це я тебе на таку престижну та переспективну роботу влаштував;
- тато та не треба мені ні такий престиж, ні тим паче переспективи;
- та, що там трапилося? кажи?
- він до мене приставав...
- хто він?
- хто? хто? прем’єр...
- та як приставав?
- як? як? прямо приставав, домагався інтимних стосунків зі мною...
ЗАВІСА!

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

"Зразу скажу, - мені байдуже до сексуальної сексуальної орієнтації прем’єра. Нею нехай переймаються праві які запрошують цю особу на свої заходи та концерти. Мене ж цікавить, щоб прем’єр працював в інтересах України і українців, та не порушував чинне законодавство. І от тут проблема. Дії прем’єр-міністра по домаганнях до підлеглого, порушують норми міжнародного права та підпадають під дію кримінального кодексу України", - йдеться у дописі.

На завершення Мосійчук додав, що переконує хлопця та батьків дати публічні свідчення.

Нагадаємо, в Україні жорстко взялися дезертирів, опубліковано новий закон: у Зеленського розклали все по поличках.

Як повідомляв портал Знай.uа, у "Слузі народу" Зеленського планують скасувати закон про люстрацію: законопроєкт вже зареєстрований.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський дав пораду Олені Зеленській: "До чортової матері розігнати...".