Генеральний прокурор України Руслан Рябошапка зробив гучну заяву. Так, він заявив що є можливість притягнення до кримінальної відповідальності осіб, які наближених до фракції Зеленського "Слуга народу".

Про таке він розповів в ефірі програми "Свобода слова" на каналі ICTV, коментуючи питання про те, чи не має глава держави тиск на правоохоронні органи, в тому числі й прокуратуру.

Рябошапка

"Я не виключаю, що незабаром ми зможемо побачити притягнення до відповідальності осіб, в тому числі наближених до керівної політсили. Наприклад, недавно була [опубліковано] листування одного з народних депутатів - я вже говорив, що почалася перевірка за цим фактом - думаю, що скоро ми проінформуємо про її результати ", - заявив Рябошапка.

Також він зауважив, що тиску з боку Зеленського і Офісу президента ніякого немає.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Єдиний тиск, який зараз відчуває Генпрокуратура, також я думаю, що і інші органи кримінальної юстиції, - це вимога суспільства, прагнення до відновлення справедливості", - підкреслив Рябошапка.

Нагадаємо, раніше Зеленський зустрівся з прем'єром Японії Сіндзо Абе: анексія Криму, допомога Україні, санкції проти Росії та інші теми перемовин.

Також Знай.uа писав про місію Олени Зеленської в Японії: що планує відвідати перша леді.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що праву руку Зеленського Андрія Богдана вигнали з квартири: "У кого можна переночувати?".