Стало відомо, що на сьогоднішній день на кордонах Білорусі значно загострюється ситуація. Про це заявив президент Білорусі Олександр Лукашенко на заході з нагоди річниці створення Служби безпеки президента.

Глава держави розповів, що на планеті буквально не по днях, а по годинах зростає напруженість.

"Замість поясу добросусідства, який ми пропонуємо, вимальовується дуга нестабільності. І в цій ситуації ви повинні зробити все, щоб не дати приводу деструктивним силам зруйнувати світ, створений на цій землі", - поділився Лукашенко.

Більш того, він зазначив, що у разі агресії проти Білорусі Служби безпеки президента має стати на чолі підрозділів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, що Олександр Лукашенко, президент Білорусі, висловився щодо ситуації на Донбасі під час міжнародної конференції "Європейська безпека: відійти від краю прірви".

Як повідомляв портал Знай.ua, президент Білорусії Олександр Лукашенко разом з першим президентом Росії Борисом Єльциним пожартували над Біллом Клінтоном. Отже, вони запропонували екс-главі Америки пост в Союзній державі.

Також портал Знай.ua писав, що президент Білорусі Олександр Лукашенко направив у Київ листа подяки та запросив президента України в Мінськ.