Лідер партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко з 1 жовтня поточного року вирішила удвічі скоротити витрати на партію. Про це повідомляється в телеграм каналі Klymenko Times.

Як повідомляється на каналі з джерел у політсилі, частину працівників скоротили і урізали кошти на витратні матеріали. Працівникам, що залишилися, доведеться працювати у посиленому режимі.

Раніше повідомлялося, що Тимошенко з'явилася на засіданні Погоджувальної Ради Верховної Ради у дуже дорогих черевиках. Відповідні знімки опублікував на своїй сторінці в Facebook фотограф Ян Доброносов.

Як виявилося, лідер партії "Батьківщина" дозволила собі берци Prada вартістю 1 000 доларів. Взуття було представлено в новій колекція осінь-зима 2019/2020.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Юлія Володимирівна в очікуванні брифінгу.

Geplaatst door Yan Dobronosov op Dinsdag 15 oktober 2019

Нагадаємо, Пальчевський тонко втихомирив ситуацію з Кварталом 95 і Гонтарєвою.

Як повідомляв портал Знай.uа, активісти вимагають відставки глави комітету Ради з енергетики Андрія Геруса.

Також портал Знай.ua писав, Апеляційний суд Англії та Уельсу виніс вердикт ПриватБанку.