Відома українська журналістка Яніна Соколова різко висловилася у бік хейтерів, що критикують зовнішній вигляд першої леді Олени Зеленської. Як відомо, днями президент і перша леді відвідали урочистий захід - інтронізацію імператора Японії. Передає Obozrevatel.

"Пів стрічки вчора про "ужасний" колір сукні і "бєзвкусіє" першої леді. Люди, ви йобн*лися? Навчіться бути об’єктивними, навіть коли перед вами політично несимпатичний персонаж.", - пише Соколова.

Як зазначила журналістка, першій леді влучно підбирають образи українські дизайнери. Крім того, багатьом критикам, на її думку, теж бракує стилю.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Для виходу в світ Зеленська вбралася у довгу ніжно-жовту сукню, прикрашену гудзиками. Образ доповнили напівпрозорі рукавички і клатч в тон.

Для вечірнього виходу Олена вибрала сукню-смокінг небесно-блакитного кольору з оголеним плечем. Рукав з тюлю був прикрашений вишивкою і кристалами, а волосся зібране масивною шпилькою.

Нагадаємо, Олена Зеленська затьмарила всю Японію у розкішному вбранні.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському на інтронізації імператора в Японії довелося замінити головний атрибут президента.

Також портал Знай.ua писав, Олена і Володимир Зеленські навідувалися до Заворотнюк.