Фотограф Барака Обами в Білому домі поділився рідкісними фотографіями колишнього американського президента і його дружини Мішель Обами.

Лоуренс Джексон опублікував альбом Yes We Did з їхніми унікальними знімками.

Фотограф до кінця сумнівався, чи варто публікувати цю книгу, адже до цього вже була спроба видати подібний альбом у Піта Соуза. У момент коливань, на Джексона надавила його дружина. Вона призвела залізний аргумент на користь публікації фотографій, нагадавши, що він перший афроамериканець, який висвітлює діяльність першого афроамериканського президента.

Тепер весь світ може побачити непостановочні кадри Барака і Мішель, а також ознайомитися зі спогадами фотографа, інсайдерів Білого дому і знаменитостей, які зустрічалися з президентом, а передмову до видання написав сам Барак Обама.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"У Лоуренса талант відображати знакові образи, які допоможуть пояснити наш час для майбутніх поколінь. Але у нього також є унікальний дар передавати і більш спокійні моменти – паузи в напруженому дні, моменти нашого усамітнення з Мішель і доньками". пише Барак Обама

Нагадаємо, що з'явились деталі розмови американського президента Дональда Тарампа з українським лідером Володимиром Зеленським. Так, стало відомо, що саме вимагав Трамп від "слуги народу" під час телефонної розмови.