Ексзаступник глави АП за Януковича, юрист Андрій Портнов заявив, що просування в Раду за списком партії Порошенка "Європейська солідарність" Володимира В'ятровича є змовою між політичними силами колишнього і сьогоднішнього президентів.

"Сьогоднішнє просування за списком ЦВК у фракцію Порошенка одіозного рогуля В'ятровича, що відбулося завдяки підкилимним призначенням одного з членів партії Порошенка на роботу до прем'єра Гончарука ще раз підтверджує слова, що ми маємо справу з реальною коаліцією двох, а не однієї політичних сил - "Слуги Народу" і ЄС Порошенка", - висловився Портнов у Telegram.

Петро Порошенко, Фото: Українська правда
Петро Порошенко, Фото: Українська правда

Крім того, юрист назвав цей союз "коаліцією Порошенка".

"Токсичний Порошенко, програвши вибори, повністю пронизав в уряд і генеральну прокуратуру. Починайте потихеньку помножуватися на нуль, коаліція Порошенка. Так ви довго не протягнете", - написав Він.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї
Показати ще

Нагадаємо, що Facebook-сторінка Андрія Портнова була заблокована або видалена.

Як повідомляв портал Знай.uа, ДБР отримало доступ до документів Офісу президента у справі про призначення Володимира Гройсмана.

Також портал Знай.uа писав, що Державне бюро розслідувань на листопад заплановано 6 допитів Петра Порошенка.