Телеведучий Матвій Ганапольський від імені керівництва та колективу каналу "Прямий" зробив заяву щодо свободи слова. Як відомо, телеканал офіційно належить екс-регіоналу Володимиру Макеєнку, але прославляє Петра Порошенка. Нещодавно в офісі "Прямого" провели обшук детективи ДБР в рамках розслідування можливого ухилення від податків під час покупки телеканалу саме експрезидентом Порошенком, а зовсім не Макеєнком.

Так, співробітники телеканалу записали відеозвернення, в якому Ганапольський сказав: "Ви хочете закрити нам рота, тому що ми говоримо, вибачте, не те, що є, а те, що комусь хочеться від нас чути". Також в ефірі телеканалу скаржилися на тиск на свободу слова і запропонували глядачам проголосувати, чи бачать вони в обшуках у власника телеканалу "Прямий" наступ на свободу слова.

Нагадаємо, "Прямий" попросив вибачення за "терористичну" витівку.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що активи Порошенко перевірять за всі 5 років перебування у владі.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що у власника телеканалу "Прямий" Макеєнка проводять обшуки.