Голова президентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія ініціюватиме виключення з партії народного депутата Анни Скороход.

Про це Арахамія заявив у кулуарах Верховної Ради.

"Щодо самої пані Скороход, я буду виносити особисто рішення про виключення її з фракції, тому що немає ніякого змісту знаходитися у фракції й не підтримувати жодного рішення фракції. Подивіться всі голосування. Навіщо вона нам у фракції?" - сказав глава фракції "Слуги народу".

Давид Арахамія, Zik
Давид Арахамія, Zik

За словами Арахамії, він планує зробити це на наступному засіданні фракції. Він додав, що давно над цим задумався. Також він заявив, що цивільний чоловік Скороход Олексій Алякін, "людина, яка стрьомно виглядає", тиснув і залякував депутатів у парламентському комітеті з питань енергетики та житлово-комунальних послуг. За даними голови фракції, йому особисто скаржилися два депутати, і він про це повідомив правоохоронні органи. Прізвища цих нардепів він назвати відмовився.

Популярні новини зараз
Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ганна Скороход, УНІАН
Ганна Скороход, УНІАН

Зазначимо, що у четвер, 14 листопада, нардеп від фракції "Слуга народу" вагітна Ганна Скороход сказала, що уряд доклав руку до того, що її чоловіка незаконно затримали. За її словами, це сталося після того, як вона проголосувала у Верховній Раді. Скороход зазначила, що її думка щодо деяких законопроєктів не збіглася з думкою фракції, що стало причиною розбіжностей, як ми повідомляли раніше.

Чоловік Ганни Скороход - Олексій Алякін. У минулому він був власником банку "Пушкіно" в Росії. У РФ правоохоронці звинувачують його в шахрайстві. За словами Алякіна, його не можуть екстрадувати, оскільки він служив у батальйоні "Айдар".

Нагадаємо, Тимошенко несподівано переходить в опозицію через скандальний закон: "Зеленський перейшов всі червоні лінії".

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...