Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив про підтримку розведення військ по всій лінії фронту на окупованому Росією Донбасі.

У четвер, 14 листопада, на прес-конференції в Бразилії за підсумками саміту БРІКС глава Кремля сказав, що вітає розведення біля Станиці Луганської, Золотого, Петровського та Богданівки.

"Там потрібно по всій лінії розвести. Хоча б щоб гармати не стріляли", - висловився Путін, додавши, що в разі повернення української армії на попередні позиції, бойовики невизнаних "Л/ДНР" зроблять так само, але "це нікому не потрібно".

Володимир Путін, Фокус
Володимир Путін, Фокус

Також російський лідер зробив гучну заяву про "формулу Штайнмайєра", яку, як відомо, Кремль публічно підтримував.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

За його словами, в ній "немає нічого змістовного, в деякій мірі вона суперечить мінським угодам, але РФ з нею погодилася". В кінці свого монологу Путін закликав Україну "домовлятися".

"За морем и телушка - полушка, да дорог перевоз". Так от не за морем, не за океаном треба шукати щастя, а зі своїми сусідами домовлятися", - зазначив президент країни-агресора.

Нагадаємо, Галкіну загрожує кінець кар'єри через жорстку критику Путіна.

Як повідомляв портал Знай.uа, Арахамія заявив, що Україні необхідна зустріч з Путіним.

Також портал Знай.uа писав, що у Путіна відреагували на пропозицію Назарбаєва зустрітися з Зеленським.