Відомий український телеведучий, бізнесмен та політичний експерт Андрій Пальчевський висловив свою позицію щодо відкриття ринку землі в Україні.

Пальчевський порадив президенту Володимиру Зеленському провести референдум щодо цього питання, передає NEWSONE.

"Я, як людина, яка народилася на цій землі, сьогодні пішов, став на полі. Ось просто двома ногами на поле і потім відчув якусь нескінченну гру. Як писав поет "земля гойднулася під ногами, наче з жалю до мене". Я бізнесмен з 30-річним стажем і я знаю, як будуть виглядати подальші події", — зазначив Пальчевський.

Андрій Пальчевський, Politeka
Андрій Пальчевський, Politeka

Експерт зазначив, що земельна реформа матиме для України як позитивні наслідки, так і негативні. Й саме до негативних Україна поки не готова.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"У таких державах, як Великобританія, я кажу про англійців, є тенденція до того, що земля рано чи пізно, кінчає в руках латифундистів, а люди, фермери, які на ній працюють, стають орендарями. Добре це чи погано! У мене особисто велика впевненість того, що ті земельні банки, які були створені, не отримають грошей", — заявив телеведучий.

За словами Пальчевського, подібна реформа може призвести до катастрофічних наслідків, а Зеленський втратить свій рейтинг.

"Таке поспішне рішення може досить негативно відбитися на правлячій верхівці сьогодні... Це крутіше ніж два Майдану, коли змінюються верхівки й ті ж бігають там же між рядів... Це питання для українців — питання нашого відчуття", — сказав Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський розповів, як виглядає Зеленський в очах народу: "Його взяли за деякі місця".

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...