Цими днями спікер парламенту Дмитро Разумков зробив гучну заяву. Відтак, він розповів, що незабаром у Верховній Раді розпочнуть готувати законопроект щодо особливого статусу Донбасу. Про таке він розповів в інтерв'ю для видання Фокус.

За його словами, цей законопроект, який передбачає зміну статусу окупованих територій, буде прийнятий ще до Нового року.

"Закон про особливий статус Донбасу потрібно буде прийняти до Нового року, оскільки нинішній діє до кінця 2019-го2" – зазначив Разумков.

Дмитро Разумков, 5 канал
Дмитро Разумков, 5 канал

Також він додав, що розпочнуть готувати законопроект тільки після того, коли відбудеться зустріч глав держав нормандського формату.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Це точно не відбуватиметься за зачиненими дверима. Поки ж міркування про те, яким буде новий документ, – це ворожіння на кавовій гущі", – підкреслює спікер парламенту.

Нагадаємо, суд виправдав учасника сепаратистського референдуму в Маріуполі: коли вирішив "підзаробити".

Як повідомляв Знай.uа бойовики вдарили нишком по мирним після розведення військ: весь селище в руїнах.

Знай.uа писав, ЗСУ на Донбасі понесли серйозні втрати, путінські найманці перейшли всі межі: що сталося.