Як відомо, цими днями у Росії заявили, що вони готові повернути захоплені ще минулого року в Керченській протоці кораблі. Відтак, сенатор від окупованого Криму Сергій Цеков прокоментував дану інформацію, пише "Комсомольская правда".

За його словами, це було досить очікувано, і взагалі, Путін демонструє ніби виключно хороші наміри.

"Історія була очікуваною. Ну навіщо нам ці кораблі потрібні? Ми їх залишали у себе через те, що слідство йшло. Ми оцінили дії цих кораблів восени минулого року, як провокацію. Як порушення територіальних вод Російської Федерації, її державних кордонів", – сказав Цеков.

Сергій Цеков, фото - 24 Канал
Сергій Цеков, фото - 24 Канал

Також він додав, що у Путіна вирішили повернути кораблі через те, що слідство завершилося.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

"Треба характеризувати це, як нашу добру волю. Ми зайвий раз демонструємо, що готові будувати нормальний діалог із Україною. З усіх питань. У тому числі, в нормандському форматі. До того ж, ми не є стороною, яка з Україною конфліктує. Вони постійно намагаються в це перевести. А ми постійно демонструємо свої добрі наміри", – підкреслив сенатор.

Нагадаємо, Романенко назвав джерело вічної кризи в Україні: "Мільйони маленьких л*хів.

Як повідомляв Знай.uа, Верховна Рада протягла закон про ринок землі: історичне голосування.

Також Знай.uа писав, Пальчевський розгадав "план Б" Зеленського: Гончарука замінить...