Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зверталася до глави Офісу президента Андрія Богдана з проханням поставити на деякі ключові посади її людей.

Про це розповів сам Богдан на зустрічі з журналістами у форматі off the record, передає theБабель.

Богдан та його заступники Кирило Тимошенко і Юрій Костюк зібрали близько 20 іноземних і українських журналістів у п'ятницю, 15 листопада. Ключовими темами зустрічі були роботі парламенту і Кабміну, переговорів з Росією, розведення військ.

Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо
Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо

Богдан вважає, що Міжнародному валютному фонду більше нічого вимагати від України — депутати виконали головні вимоги, ухваливши в першому читанні закон про продаж сільгоспземель і повернули кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Тепер МВФ хоче знати, наскільки близький до влади олігарх Ігор Коломойський. Переконати іноземних партнерів, що він не веде свою гру у команді президента складно. Богдан висловлював невдоволення роботою Ради і Кабміну і казав, що не знає, як переконати Захід, що влада й олігарх Ігор Коломойський — це не одне і те саме. Також керівник Офісу скаржився, що його ніхто не любить.

Юлія Тимошенко, фото nbnews
Юлія Тимошенко, фото nbnews

Зазначимо, що це не перша така зустріч Богдана з журналістами, попередня відбулася 24 жовтня

Нагадаємо, раніше помічник Зеленського Андрій Єрмак провів зустріч з американським лобістом, який допомагав Кремлю.

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти: "Хотів 10 мільярдів доларів".