Лідерка партії "Батьківщина" Юлія Тимошенко зверталася до глави Офісу президента Андрія Богдана з проханням поставити на деякі ключові посади її людей.

Про це розповів сам Богдан на зустрічі з журналістами у форматі off the record, передає theБабель.

Богдан та його заступники Кирило Тимошенко і Юрій Костюк зібрали близько 20 іноземних і українських журналістів у п'ятницю, 15 листопада. Ключовими темами зустрічі були роботі парламенту і Кабміну, переговорів з Росією, розведення військ.

Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо
Андрій Богдан, фото - Корупція Інфо

Богдан вважає, що Міжнародному валютному фонду більше нічого вимагати від України — депутати виконали головні вимоги, ухваливши в першому читанні закон про продаж сільгоспземель і повернули кримінальну відповідальність за незаконне збагачення.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Якщо не встигли здати в банк – радійте: монети номіналом 5 копійок можна дорого продати Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

Тепер МВФ хоче знати, наскільки близький до влади олігарх Ігор Коломойський. Переконати іноземних партнерів, що він не веде свою гру у команді президента складно. Богдан висловлював невдоволення роботою Ради і Кабміну і казав, що не знає, як переконати Захід, що влада й олігарх Ігор Коломойський — це не одне і те саме. Також керівник Офісу скаржився, що його ніхто не любить.

Юлія Тимошенко, фото nbnews
Юлія Тимошенко, фото nbnews

Зазначимо, що це не перша така зустріч Богдана з журналістами, попередня відбулася 24 жовтня

Нагадаємо, раніше помічник Зеленського Андрій Єрмак провів зустріч з американським лобістом, який допомагав Кремлю.

Також Знай.uа писав, що в мережу злили кадри таємного побачення людей Зеленського та Трампа: "Пропонують будь-які гроші...".

Ще портал Знай.uа повідомляв, що Богдан опинився в епіцентрі гучного конфлікту, бізнесмен розкрив карти: "Хотів 10 мільярдів доларів".