Довіра до депутатів президентської партії ″Слуна народу″ катастрофічно падає. Таку думку висловив журналіст і політичний аналітик Андрій Пальчевський.

Пальчевський прокоментував останні гучні скандали в президентській партії ″Слуга народу″ та зазначив, що ми ще багато чого не знаємо про людей, які виносять доленосні рішення для країни.

Журналіст підмітив, що розпочавши батл із Юлією Тимошенко, презиетн Володимир Зеленський спровокував справжню бурю скандальних викриттів ″слуг народу″, що спричинило стрімку втрату довіри українців до депутатів президентської партії, які ″в турборежимі друкують закони″.

″Як у воду дивилися: посієш Юлю, пожнеш бурю. Не встиг відгриміти перший батл між Юлею і самі знаєте ким, у якому, вона, до речі, виглядала дуже круто, як сталась чергова неприємність у "Слуги народу" — знайшовся новий ″Руслан″. Не той, який рятував Людмилу, а той, який її ґвалтував, при чім, неповнолітню. Якість людей, які в турборежимі друкують закони, в тому числі такі доленосні, як питання про землю... Питання віддачі всього того, що досі належить народу, довірено людям, один з яких пише проститутці Аліні, інший обіцяє нам нетрадиційний секс, ставлячи свого міністра, третій зараз викрив судимість і т.д. А давайте тепер уявимо, скільки в них ще судимостей і найголовніше — громадянств, і потім виявиться, що ці люди вирішують доленосні моменти для нашої Батьківщини. Що ж залишиться від довіри, друзі?″, - закінчив відеозвернення риторичним запитання Пальчевський.

Нагадаємо, Пальчевський прокоментував "баттл" Зеленського і Тимошенко в соціальних мережах

Як повідомляв портал Знай.ua, Пальчевський назвав головну помилку Зеленського.

Також Знай.ua писав, Пальчевський може стати наступним мером Києва