У четвер, 21 листопада, президент України Володимир Зеленський з дружиною Оленою вшанували пам'ять Героїв Небесної Сотні. Вони встановили лампадки біля пам'ятного Хреста на місці їх загибелі.

На фото видно зі вшанування видно, як сильно Зеленський змінився за ніч, повідомляє Politeka.

На опублікованих кадрах видно, що президент поголився і у порівнянні з попередніми днями виглядає помітно молодшим.

Володимир Зеленський, сайт президента

У заході також взяли участь прем'єр-міністр України Олексій Гончарук, перший заступник Голови Верховної Ради Руслан Стефанчук, голова СБУ Іван Баканов та інші посадові особи.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Зазначимо, 19 листопада на зустрічі з прем'єром Чехії Андрієм Бабишем президент України зізнався, що є забобонним. Він розповів, що вже кілька днів не голиться, чекаючи повернення з російського полону трьох українських кораблів.

Зеленський заявив, що не голитиметься поки три українські судна, які захопила Росія в листопаді 2018 року, не повернуться додому.

"Ми щодня з цим боремося... Я вам чесно скажу, я хочу вибачитися, що я не поголився. Це не просто так. Є таке українське слово "забобони". Дуже класне слово, я його дуже люблю. Зараз я чекаю на кораблі. Кораблі повернуться, тоді поголюся", - сказав він.

Володимир Зеленський в Очакові, Антикор
Володимир Зеленський в Очакові, Антикор

Додамо, що у листопаді 2018 року разом з українськими військовими суднами Росія захопила в полон 22 моряків та 2 працівників СБУ, що перебували на борту. Вони повернулися в Україну 7 вересня у рамках взаємного звільнення Україною та Російською Федерацією утримуваних осіб. Кораблі прибули до українського порту у середу, 20 листопада.

Нагадаємо, Зеленський зізнався, що в особистому житті найбільше любить "бутерброд".

Як повідомляв портал Знай.ua, захоплені РФ "Бердянськ", "Нікополь" і "Яни Капу" взяли курс на Одесу.

Також Знай.ua писав, Зеленський задумав розправу над депутатами: "І цих...".