Ексзаступник глави адміністрації Януковича Андрій Портнов оприлюднив вирок суду про визнання винним нардепа партії "Слуга народу" Романа Іванісова у замаху на групове згвалтування.

"Публікую вирок суду про визнання винним депутата Романа Іванісова, який вже четвертий день приховує Генеральний прокурор…", - написав Портнов у Telegram.

Виявилося, що Іванісов був засуджений до 3 років 6 місяців позбавлення волі, але обласний суд знизив покарання до 2 років 6 місяців.

У вироку детально описуються обставини злочину з участю потерпілої і чотирьох чоловіків, у тому числі 17-річного Іванісова.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Згідно з вироком, Іванісов визнаний винним у скоєнні злочинів за ст. 17 і 117 ч. 3 КК від 1960 року (замах на зґвалтування, вчинене групою осіб) та ст. 118 ч. 2 КК від 1960 року (задоволення статевої пристрасті неприродним способом із застосуванням фізичного насильства, вчиненого групою осіб).

Нагадаємо, Разумков заговорив про "відсидки" слуги народу Іванісова за згвалтування.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кива порівняв Іванісова зі "Слуги народу" з Януковичем.

Також портал Знай.uа писав, що Іванісов вийшов з фракції і звинуватив Рябошапка у брехні.