Наталя Мосейчук різко прокоментувала вчинок Святослава Вакарчука, який за лічені години до початку програми відмовився від ефіру.

Ведуча ток-шоу "Право на владу" заявила, що лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук скасував свою участь у програмі за кілька годин до початку політичного ток-шоу, тому що "не зміг домовитися про центральний мікрофон".

Про це Мосейчук заявила на самому початку програми, коли представляла гостей студії. Ведуча пояснила, чому одне з крісел залишилося порожнім.

"Іще у нас мав бути тут Святослав Вакарчук, але годині о шостій він відмовився приходити, тому що не зміг домовитися про центральний мікрофон", - заявила Мосейчук.

Ведуча звернулася до присутніх політиків і майбутніх гостей ефірів із попередженням про неприпустимість вимог щодо організації виступів у програмі.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

"Я зробила постріл по ногах минулого разу щодо центральних мікрофонів і щодо того, як політики їх вимагають собі. Просто викручуються руки своїм прессекретарям – мовляв, домовляйтеся, щоб ми були вище по часу, щоб ми були першими, ми не будемо після дванадцятої… Ви не будете після дванадцятої? Вас теж тут не буде", - заявила вона.

"Тому що центральні стійка мікрофону – це не для сольного виступу", - додала Мосейчук.

Ведуча «Право на владу» розповіла, як політики «викручують руки».

"Мікрофон не для сольного виступу". Ведуча політичного ток-шоу «Право на владу» на каналі "1+1" розповіла, як політики «викручують руки». Наталія Мосейчук пояснила, що лідер партії «Голос» Святослав Вакарчук відмовився брати участь в ефірі 21 листопада, коли не домігся, щоби його вимогу виконали. Про що саме йдеться, дивіться у відео.

Geplaatst door ПРАВО НА ВЛАДУ op Donderdag 21 november 2019

Нагадаємо, Наталя Мосейчук напророчила долю Бойку: "Завтра з партії виженуть. Буде, як Скороход"

Як повідомляв портал Знай.ua, Мосейчук назвала Дубинського "некомфортною людиною" для Слуги народу

Також Знай.ua писав, Мосейчук задала пряме запитання добровольцю: ″А ви переконані, що люди, які живуть на тій території, хочуть, щоб ви їх звільнили?″