Революція Гідності, річниця на Майдані Незалежності
Революція Гідності, річниця на Майдані Незалежності

"Пам'ять пам'ятаємо": тисячі українців зібралися на Майдані у річницю Революції Переваги

21 листопада українці відзначають День Гідності і Свободи – це особлива дата, адже вона пов'язана з Помаранчевою революцією і Революцією Гідності. На честь цього в Києві відбулося віче "У нас є гідність". У заході брали участь кілька тисяч осіб, Майдан Незалежності з боку Стели повністю заповнився людьми.

Українські школи, фото: volga.lutsk.ua
Українські школи, фото: volga.lutsk.ua

"Це травмує нас всіх": у Міносвіти анонсували серйозні зміни в українських школах

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У ці дні Україна приєдналася до Декларації про безпеку шкіл і стала сотою країною, яка підтримала відповідні положення. Отже, тепер на школи чекає ряд змін, серед яких різноманітні тренінги та психологічна підтримка як батьків, так і дітей. Про це йдеться на сайті Міністерства освіти і науки України.

Давид Арахамія, фото unian
Давид Арахамія, фото unian

"Я йому пляшку винен": Арахамія зізнався, що його пов'язує зі скандальним пранкером "Джокером"

Глава парламентської фракції "Слуга народу" Давид Арахамія розповів, що його пов'язує з загадковим "Джокером" - пранкером, який розіграв вже не одного "слугу народу". Пранкер, що ховається за прізвиськом "Джокер", останнім часом дуже активно і досить жорстко виводив "на чисту воду" українських політиків, розкриваючи ряд серйозних проблем в діючому парламенті.

"Це середньовіччя": активістка Femen показала груди президенту, чекає на рішення суду

У Києві під стінами Печерського районного суду активістка Femen влаштувала акцію протесту. Жінка виступала щодо бездіяльності судової системи, яка вже більше року не може прийняти жодного рішення у її справі.

Зеленський, фото - Офіс президента
Зеленський, фото - Офіс президента

"Ковтав, аж сльози текли": стало відомо, що Зеленський робив на застіллях у політиків

Днями президент України Володимир Зеленський зробив гучне зізнання. Він розповів, що політики, які ще раніше запрошували його на закриті заходи, "змушували" його пити, щоб тільки про них ніколи не жартували.