Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Ківа знову здивував заняттям у Раді. Народного обранця застали на "гарячому" - дивився у робочий час у залі парламенту відео неоднозначного контексту.

Скріншот, фото з youtube

Зафільмували чергову витівку нардепа журналісти TK Media. Цікаво, поки Ківа переглядає вульгарне відео, у залі триває засідання і обговорюють законопроекти. Для чого депутат від "Опозиційної платформи – За життя" прийшов на засідання і дивиться порно - не відомо. Але можна припустити декілька варіантів: прикра випадковість, непереборне бажання зробити жим штанги або нестримне інтимне бажання.

На ролику, який дивився Ківа, чоловік займається жимом штанги, до нього підходить тренерка, знімає штани та голою дупою сідає йому на обличчя. Судячи з інтерфейсу, відеоролик збережений на телефоні депутата.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Разумков оголосив про відсторонення від обов'язків заступника голови "Слуги народу".

Як повідомляв портал Знай.ua, народного депутата Романа Іванісова намір виключити з партії і фракції "Слуга народу". Це офіційне рішення і від нього навіть зажадають здати мандат через судимості за зґвалтування.

Також портал Знай.ua писав, що народний депутат від фракції ОПЗЖ Ілля Ківа знову потрапив в об'єктиви камер. Його другий раз за сесійний день застукали за дивним заняттям у Верховній Раді.