Скандальновідома путінська пропагандистка Ольга Скабєєва додзвонилася до президента України Володимира Зеленського. І хоча український гарант не виявив бажання спілкуватися з пропагандисткою, Скабєєва була просто зачарована Зеленським і розсипалась у компліментах.

Те, як відбувалась телефонна розмова Скабєєвої з Зеленським, показали в ефірі російського телеканалу.

"Вас турбує Ольга Скабєєва. Вибачте, заради Бога, що я вас відриваю"- лишень і встигла сказати Скабеева.

У відповідь Зеленський не захотів спілкуватися з пропагандистської, пославшись на роботу.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Ви зараз на гучному зв'язку. Я завжди перериваюся, коли якісь бесіди, тому що думаю, хіба мало у кого що сталося і відбулося. Але так як у вас, я так розумію, нічого не сталося і не сталося - ні з вашими близькими, ні з рідними - я тоді, вибачте, продовжу спілкування зі своїми колегами", - зазначив Зеленський.

Отримавши такого словесного облизня, Скабєєва, як виглядає з відео, залишилась дуже задоволеною і назвала Зеленського дуже приємною у спілкуванні людиною.

"Ось такий у нас відбувся "Нормандський формат". Але при цьому, страшно делікатний, вельми тактовний і дуже приємний в спілкуванні чоловік", - заявила в ефірі Скабеева.

Нагадаємо, Скабеєву на прес-марафон Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, Скабєєва оскандалилися черговим маразматичним фейком