Верховна Рада України прийняла в першому читанні законопроєкт №2288 про відстрочку штрафів за порушення ввезення "євроблях" до 31 грудня 2019 року.

Рішення підтримали 311 народних депутатів при необхідних 226 голосах. Окрім цього, народні депутати також домовилися скоротити терміни підготовки документа до другого читання.

Проект закону №2288 про внесення змін до Митного кодексу України щодо тимчасового порядку застосування статей 470 та 481 передбачає створення передумов для комплексного врегулювання питання митного оформлення автомобілів з іноземною реєстрацією в Україні.

Євробляхи, Знай.ua
Євробляхи, Знай.ua

Окрім того, законопроект має на меті забезпечення дотримання митних правил при переміщенні транспортних засобів у митних режимах тимчасового ввезення і транзиту, а також врахування інтересів усіх верств населення при вирішенні зазначеного питання.

Популярні новини зараз
З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Зазначимо, що нещодавно лідер руху "євробляхерів" Олег Ярошевич заявив, що найближчим часом Кабінет міністрів України повинен оприлюднити висновки щодо законопроектів про бюджетне розмитнення автомобілів. Про це він повідомив на сторінці "АвтоЄвроСила" у соціальній мережі Facebook.

Відповідний законопроект мають розглянути в Комітеті податкової та митної політики Верховної Ради. Відзначається, що фінального розгляду варто чекати протягом тижня 9-13 грудня. Більш того, за словами Ярошевича, вже 15-18 грудня законопроект винесуть на розгляд нардепами.

Олег Ярошевич
Олег Ярошевич

При цьому він закликав власників "євроблях" готуватися до розмитнення автомобілів і починати знімати їх з обліку в Європі, щоб відразу після прийняття закону, який передбачає нові податки на розмитнення машин, всі встигли перереєструвати свій транспорт без штрафних санкцій.

Увага, головні термінові останні новини, по законопроектам з Доступного Розмитнення, та щодо акції. Попередньо: 1. Наступний тиждень комітет 2. Через тиждень голосування ВР Наші задачі: 1. Зв’язатися з усіма депутатами щоб вони були готові підтримати голосуванням законопроект 2342 та 2345 депутата Ковальова про 35% розмитнення. 2. Готувати документи на розмитнення: купчі, зняття з обліку, сертифікації та інші. Якщо у Вас є запитання, дзвоніть на гарячу лінію безкоштовних консультацій: (098)112-22-33 Або в оперативний телеграм чат: https://t.me/kontr_mytnytsya_chat або до керівників АЄС в Ваших осередках: https://auto-euro-sila.com.ua/contact —- Корисні посилання: —- http://w1.c1.rada.gov.ua/pls/zweb2/webproc4_1?pf3511=67226 (текст аконопроекту 2342) http://rastamojka.com (калькулятор розрахунку митних платежів згідно законопроекту #2342 Ковальова 35% про доступне розмитнення) https://t.me/rastamozhka_dostupno (навчальний канал з самостійної підготовки до доступного розмитнення) https://t.me/kontr_mytnytsya_chat (навчальний канал, як повернути переплачені під час розмитнення незаконно завищені митницею платежі) https://auto-euro-sila.com.ua/contact (контакти керівників ГО «Авто-Євро-Сила» в областях) Гаряча лінія безкоштовних консультацій: (098)112-22-33

Geplaatst door Авто Евро Сила op Maandag 2 december 2019

Нагадаємо, що калькулятор розмитнення євроблях: "шпаргалка" для водіїв про купівлю вживаних авто.

Як повідомляв портал Знай.uа, "Слуга народу" протягнула руку допомоги "євробляхам": що пропонують по розмитненню нардепи.

Також портал Знай.uа писав, високосний 2020 рік: енергетичні вампіри, вороги, небезпеки - як вберегтись і чого не можна робити.