Як відомо, вже незабаром, а саме 9 грудня, має відбутися саміт в "нормандському форматі". У зв'язку із цим, президент України Володимир Зеленський вперше з'явився в політичному ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера" та розповів, чого найбільше боїться під час зустрічі із президентом Володимиром Путіним.

"Знаєте, я така людина, яка хоче результату. Єдине через що я нервую, це те, що просто зустрілися, побачили і сказали, що так, ми плануємо. Я дуже не люблю не результативність будь-яких перемовин – це правда. Тому, це єдине чого я дійсно боюсь. А що мені боятися? Я президент вільної України, я нормальна та порядна людина, я не продаю нашу країну", - сказав Зеленський.

Окрім цього, він додав, що із Путіним зараз "складна ситуація, і домовитися з ним буде дуже важко" стосовно, як наголосив глава держави, тимчасово окупованих територій Донецька та Луганська.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, в Кабміні розклали по поличках пільгові кредити від Зеленського.

Як повідомляв Знай.uа Верещук розповіла через що насправді побилися Бужанський і Лерос.

Знай.uа писав, Зеленський швидко постарів і підчепив хворобу: Тіме присвятив журнал президентові України.