Цими днями президент України Володимир Зеленський зробив гучну заяву. Так, він розповів, що нещодавно поспілкувався з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крісталіною Георгієвою. А відтак, Україна та МВФ досягли домовленості стосовно нової програми співпраці. Відповідна інформація з'явилася на сайті глава держави.

"Нова програма співпраці з Міжнародним валютним фондом має на меті пришвидшити економічне зростання, активно викорінювати корупцію та підвищити добробут кожного українця... Ми спільно з нашими міжнародними партнерами продовжуватимемо реформи, щоб наздоганяти наших сусідів за рівнем економічного розвитку та добробуту", – сказав Зеленський.

Крісталіна Георгієва, фото - Еспресо.TV
Крісталіна Георгієва, фото - Еспресо.TV

Водночас Георгієва, заявила, що в МВФ готові надати Україні новий кредит.

"МВФ досягли згоди з владою щодо політики підтримки нової трирічної домовленості в розмірі чотирьох мільярдів спеціальних прав запозичення (приблизно 5,5 мільярдів доларів США) у рамках розширеного фонду МВФ", – підкреслила вона.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, Зеленський обрав новим представником президента в Криму екскандидата "Голосу" Вакарчука.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленського у кріслі президента України "замінить" двійник: вже погодився і підписав.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський хоче особисто зустрітись із Путіним: про що говоритиме президент України.