Президент України Володимир Зеленський, канцлер Німеччини Ангела Меркель, президент Франції Еммануель Макрон і президент Російської Федерації Володимир Путін після "нормандської зустрічі" дають спільну прес-конференцію за підсумками переговорів, які відбулися 9 грудня в Парижі.

Трансляцію можна подивитися на Youtube-каналі "Радіо Свобода".

Як відомо, переговори Володимира Зеленського та Володимира Путіна в Парижі завершилися. Замість запланованих 45 хвилин вони тривали майже півтори години. І слід зауважити, глава РФ залишився задоволений.

Так, на запитання журналістки щодо того, як відбулася зустріч, він, посміхаючись, відповів: "Добре! По-діловому".

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що Путін під час "нормандської зустрічі" зробив дивний жест у бік Зеленського, щоб той не затуляв собою камери фотографів.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленському перед "Нормандським форматом" нагадали головну обіцянку, відео.

Також портал Знай.uа писав, що Пальчевський спрогнозував підсумок розмови Зеленського з Путіним: "Мушу вас засмутити..."