Як відомо, ще у 2016 році Швейцарія на три роки заморозила активи колишнього президента України Віктора Януковича. Зауважимо, що тоді сума становила 70 мільйонів швейцарських франків, а це понад 69 мільйонів доларів.

Наразі ж у Швейцарії не дозволила "озолотитися" Януковичу та ще на рік продовжила замороження коштів екс-глави держави та його оточення. Про це йдеться в Twitter на сторінці Swiss Embassy Kyiv.

Віктор Янукович, Прямий
Віктор Янукович, Прямий

"Сьогодні Федеральна рада Швейцарії продовжила на один рік превентивне заморожування активів експрезидента України Віктора Януковича та його оточення. Метою цього рішення є підтримка судової співпраці між Швейцарією та Україною" - йдеться у повідомленні.

Знайденому у вапняковій печері малюнку понад 40 тисяч років. Однак невдовзі він може бути зруйнованим.

Популярні новини зараз
Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, раніше суд конфіскував мільйони Януковича: чи повернуться гроші в бюджет України.

Також Знай.uа писав, що скандальна подружка Януковича мітить в колишнє крісло на Львівщині.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що дружині Януковича - 70: як змінювалася пасія підозрюваного у держзраді і чим заробляє на життя.