Відомий кухар Ектор Хіменес-Браво здивував своїх шанувальників новою публікацією в мережі. Це і не дивно, адже на опублікованому знімку разом з Ектором з'явився український президент Володимир Зеленський, який днями провів зустріч з начальником кримських і донецьких терористів Володимиром Путіним.

Про це стало відомо завдяки новій публікації в мережі Instagram.

Публікація Ектора Хіменеса Браво, Instagram
Публікація Ектора Хіменеса Браво, Instagram

"Зранку тренуємося з Президентом. @zelenskiy_official теж любить спортзал!", - підписав публікацію відомий кулінар.

Дійсно, на фотографії відомий кухар мило посміхається у компанії українського президента Володимира Зеленського. Чоловіки одягнені в чорну спортивну форму. Хто зробив знімок невідомо, проте відомо, що багатьом користувачам мережі дана фотографія, м'яко сказати, не дуже сподобалася.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

"10:30 це називається з самого ранку??)))))"; "Так, през - людина не сильно зайнята, може собі дозволити"; "Клас! Вже порядок у країні навів, можна і в спортзал походити і фоточки виставити для населення", - з великою часткою іронії пишуть українці в мережі.

Нагадаємо, Зеленський екстрено змінює Конституцію України: перші подробиці.

Як повідомляв Знай.uа Зеленський змусить українців читати присягу: подробиці нового закону президента.

Знай.uа писав, 500 доларів і новоявлений кровний брат: Зеленського нахабно обмовили російські ЗМІ.