Всього за пів року "президенства" Володимира Зеленського його рейтинг обвалився більше, ніж на 30%.

Український політолог і незалежний експерт Олексій Голобуцький прокоментував таке "круте піке" популярності Зеленського. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

Експерт зауважив, що навіть "акуратне" формулювання соціологами запитання не вплинуло на результат опитування і невідворотно продемонструвало факт падіння довіри українців до "гаранта".

Від початку президентської кар'єри Зеленського пройшло лише трохи більше пів року, а його рейтинг упав на 37,1% з початкового рівня в 73%.

"Політиком року" Зеленський став тільки для 45.9% виборців", - констатує Голобуцький.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Залишилось два дні: українців попереджають востаннє Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

На думку експерта, якщо тенденція не зміниться, то Зеленському не допоможе навіть "тотальна відставка Уряду".

Соціологи акуратно, через формулювання «кого б ви назвали політиком року», спробували з’ясувати рівень підтримки...

Geplaatst door Alex Golobuckij op Donderdag 26 december 2019

Українці активно коментують допис політолога Олексія Голобуцького, зазначаючи, що резидентська партія "Слуга народу" також "просідає" в соцдослідженнях.

"Йому вже навіть і кадило не допоможе", - коментують дописувачі.

Нагадаємо, політолог Михайло Подоляк заявив, що обмін полоненими, який пройшов 29 грудня, є не лише поспішним, а й може призвести до швидкого падіння рейтингу Зеленського.

Як повідомляв портал Знай.ua, офіцер Збройних Сил України, ветеран антитерористичної операції, волонтер Мирослав Гай розповів про головну помилку президента України Володимира Зеленського з врегулювання ситуації на Донбасі.

Також Знай.ua писав, прес-секретар Зеленського Юлія Мендель оскандалилася через заяву про ексбійців "Беркута"