Бізнесмен і політичний експерт Андрій Пальчевський опублікував нове відео у своєму Facebook, у якому висловив занепокоєння з приводу останніх українських новин. Пальчевський згадав курс гривні та настрої у суспільстві.

""Хлопчики-колокольчики", вони ж "хлопчики-коломойчики" акуратненько збираються продати Центренерго. Плюс буде продаж землі. Плюс скоро продавати буде нічого. Гривня вже падає. Настрої у суспільства змінилися. Пора декому одягати каску", - сказав Пальчевський.

Андрій Пальчевський, фото: 24 канал
Андрій Пальчевський, фото: 24 канал

Згідно зі словами Пальчевського слід очікувати настання таких часів, коли в Україні буде нічого продавати. У жовтні стало відомо, що приватизацію державного пакета акцій Центренерго можуть провести протягом двох років. Наприкінці 2018 року компанію вже намагалися приватизувати, однак тоді конкурс скасували через військовий стан.

Нагадаємо, день народження Галини Третьякової: гучні пенсійні обіцянки та с*кс-скандал депутатки від "Слуги народу"

Як повідомляв портал "Знай.ua", не вистачає на дитину: міністерка Новосад збирається у відставку через "малу" зарплату в 36 тисяч

Також "Знай.ua" писав, що кликала Путіна, а отримала тисячі євро: обвинувачена у сепаратизмі Штепа виграла суд з прав людини