Депутат іранського парламенту Ахмад Хамза запропонував три мільйони доларів винагороди за вбивство президента США Дональда Трампа.

Свою зухвалу пропозицію Хамза озвучив під час засідання іранського парламенту у вівторок, 21 січня, повідомляє The New York Times.

Депутат іранського парламенту від імені народу провінції Керман, в якій народився генерал Касем Сулеймані, убитий американськими військовими , запропонував винагороду в три мільйони доларів Дональда Трампа.

"Заявляю від імені народу провінції Керман, що ми заплатимо винагороду в три мільйони доларів готівкою будь-кому, хто вб'є Трампа", - заявив Хамза.

Якихось інших деталей про те, хто саме прийняв рішення запропонувати таку винагороду, іранський депутат не повідомив.

Посол США з роззброєння Роберт Вуд назвав таку пропозицію "смішною". Він прокоментував заяву іранського депутата журналістам у Женеві, зазначивши, що така пропозиція ще раз продемонструвала "терористичну основу" Ірану.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Нагадаємо, що генерал Касем Сулеймані був убитий в ніч на 3 січня в результаті авіаудару США по автомобілю в аеропорту Багдада в Іраку. Авіаудар був завданий за наказом президента США Дональда Трампа. Про це йдеться в заяві Пентагону.

Сулеймані був командувачем Корпусу вартових ісламської революції (КВІР), визнаного в США терористичною організацією.

Як повідомляв портал Знай.ua, після вбивства Сулеймані Іран заявив про вихід із ядерної угоди

Також Знай.ua писав, донька вбитого генерала Сулеймані пообіцяла Трампу "чорні дні"