22 січня президент Володимир Зеленський виступив на Всесвітньому економічному форумі в Давосі. У своїй промові він назвав сценарії майбутнього України.

Глава держави підкреслив, що Україні на форумі в Давосі точно є що сказати на тему загроз, які стоять перед світом. Саме безпека, на думку Зеленського, – це головна загроза для світу, який змінюється з "реактивною швидкістю".

Президент сказав, що ми вступили в епоху "нової нормальності". Те, що недавно здавалося фантастикою, стає реальністю і не завжди позитивною.

"Торгові війни, перерозподіл територій, стрімке зростання військових бюджетів, сепаратистські рухи, вихід держав з раніше укладених міжнародних договорів - все це, на жаль, теж "new normality". І це підриває віру людства, викликає питання "а чи не летить цей світ у прірву?", - заявив Зеленський.

Зеленський, фото скріншот з facebook
Зеленський, фото скріншот з facebook

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

"Ми програмуємо себе на позитивне мислення і на амбітні завдання. Незважаючи на війну, незважаючи на те, що Україна не належить до багатих держав, країна хоче процвітання. Україна хоче стати лідером Східної Європи, і для цих амбітних планів є всі умови. Немає нічого неможливого!" – впевнений лідер країни.

Також він визнав, що в останні роки Україна економічно зробила кілька кроків назад і зараз просто брала розбіг для ривка, який скоро настане.

Нагадаємо, українці влаштували Зеленському холодний душ після вітання з днем Соборності.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дмитро Разумков заявив, що не відправляв нардепів на щорічне засідання Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський визначився з кандидатом на посаду прем'єр-міністра.