Народний депутат від фракції "Опозиційна платформа - За життя" Ілля Кива обізвав "тупим стадом" українців, які щороку вшановують пам'ять жертв Голокосту і вихваляють Шухевича та Бандеру.

Публікацію з образливими виразами одіозний нардеп залишив на своїй Facebook-сторінці.

"Страшно подумати, скільки ідіотів, "скорботних" і виставляючих свічки в день "Голокосту" і одразу ж на своїх станицях вихваляють і схиляються перед посібниками і союзниками нацистів Шухевича і Бандери... С*ка, ви визначитеся і займіть хоч якусь позицію, не можливо ж одночасно жерти і ротом і д*пою... Просто тупе стадо..." - висловився Кива.

скріншот Facebook-сторінки Киви

Нагадаємо, що нардеп Ілля Кива зайшов в один з київських ресторанів, де влаштував бійку з ветераном АТО Михайлом Майманом.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, в мережі опублікували відео з пабу BeerHouse в Полтаві, на якому нетверезий гість закладу нападає на двох офіціанток із ножем. Його звуть Віталій Воробйов і він є другом Іллі Киви.

Також портал Знай.uа писав, що генпрокурор Руслан Рябошапка розпочав кримінальну справу проти народного депутата від фракції "Опозиційна платформа — За життя" Іллі Киви.