В росії сталась резонансна подія - вбивця ростовського депутата покінчив життя самогубством. Про це йдеться у повідомленні телеграм-каналу Mash.

Скріншот, фото з телеграм-каналу Mash

Слідчим вдалося з'ясувати мотиви нападу на Андрія Алабушева і його дружину. Це неприязні стосунки між загиблим депутатом і вбивцею. Крім того, стало відомо, що після злочину він скоїв суїцид.

Слідчі встановили головного підозрюваного у справі про вбивство депутата ростовського заксобранія Андрія Алабушева і його дружини. Ним виявився місцевий бізнесмен — його тіло було знайдено при огляді особняка загиблих. За попередніми даними, він покінчив життя самогубством. Як припускають слідчі, причиною нападу могли стати неприязні стосунки між Алабушевым і гаданим злочинцем.

Убивство Алабушева, фото Москва 24

Популярні новини зараз
Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

За даними слідчих, чоловік покінчив із собою після нападу на Алабушева і його дружину.

"Слідчими в ході огляду місця події виявлено тіло підозрюваного у скоєнні вбивства. Ним виявився 38-річний місцевий житель", — зазначено в повідомленні.

Як повідомляється у ЗМІ, 64-річний депутат місцевого законодавчого зібрання Андрій Алабушев і його дружина були знайдені мертвими у власному особняку 28 січня. Першими про це повідомили колеги депутата, які також висловили глибокі співчуття рідним і близьким покійних.

Нагадаємо, що в Києві поліцейським вдалося затримати двох підозрюваних у замаху на депутата, і вони вже розкололися.

Як повідомляв портал Знай.uа, в Києві банда психів влаштувала погром в MisterCat: піца на голові і бите скло, дикі кадри.

Також Знай.uа писав про те, що у Харкові розстріляли директора кладовища, кілер розгулює на свободі: детальний опис.