Поки Петро Порошенко на Мюнхенській конференції - його дружина Марина прийшла до Марусі Звіробій на лекцію... У це важко повірити, але ситуацією неймовірно зацікавився телеграм-канал Klymenko Time. Українці не можуть второпати, чого колишня перша леді України може навчитись у Марусі.

Сама Звіробій на своїй сторінці у соцмережах написала, що поки Порошенко в Мюнхені, вона завербувала Марину у стихійно створений добробат.

Скріншот, фото з телеграм-каналу

"Складно сказати, чому Марина може навчитися у Марусі. Хіба що добірним матів. Тому що лектор з Звиробий, по всьому видно, так собі. Вона, наприклад, взяла і навіщось опублікувала у себе "цитати Сунь-Цзи з "Мистецтва війни". От тільки є два моменти:

  • це не цитати Сунь-Цзи, в його книзі немає таких слів. Це з розряду: "Не варто вірити авторству цитат у "ВКонтакте". В. І. Ленін."
  • майже в кожному реченні цієї фейкової цитати адекватні українці побачать не те, що хотіла сказати Маруся, а технології, якими в 2013-2014 розгойдували Україну", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як відомо, блогерка та волонтерка Маруся Звіробій прославилась погрозами президенту Володимиру Зеленському.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у Верховній Раді прийняли новий закон для ФОПів: який "сюрприз" підготував Зеленський.

Як повідомляв портал Знай.uа, прем'єр Олексій Гончарук презентував у мережі новий додаток з програми "Держава в смартфоні", який називається "Дія".

Також портал Знай.uа писав, що Гончарук прокоментував слова міністра економіки Тимофія Мілованова щодо того, що робити з ФОПами.