Бійка двох депутатів під міськрадою сталась у Сєвєродонецьку. У мережі з'явилося епічне відео, на якому видно, як зійшлися у двобої два народних депутата. Зокрема, батл виконали помічник нардепа від "Слуги народу" Лізи Богуцької В'ячеслав Шевчук і депутат місцевої ради Іван Полупанов. Відео оприлюднили в телеграм-каналі ЙАД.

"Шо ти муділа, давай!", - підливаючи масла у вогонь, по-бандитськи закликає політик під час спарингу.
На відео видно, як політики прийнявши пози боксерів скачуть із кулаками навпроти міськради. Їх не зупиняло ні те, що на вулиці білий день, ні те, що їх бачать люди і навіть вони забули, що представляють український народ.
"Давай, дєвачка, давай", - борзо перетягує канат на свої сторону представник українського народу.

"Арена бою – місто Сєвєродонецьк. Учасники – помічник нардепа від "Слуги народу" Лізи Богуцької В'ячеслав Шевчук і депутат місцевої ради Іван Полупанов. Майже як Конан проти Хабіба", - сказано у повідомленні.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, через запланований розгляд закону про ринок землі біля трибуни сталася масова бійка за участю кількох нардепів.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, нардеп від "Слуги народу" Олександр Кабанов дивився серіал під час засідання Верховної Ради.

Також портал Знай.uа писав, що Кабмін взяли під посилену охорону після прослуховування Гончарука, Арахамія все пояснив.