Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп висловив бажання, щоб Україна і Росія прийшли до мирного вирішення конфлікту, оскільки це мало б позитивний ефект для усього світу.

Про це Трамп розповів журналістам ABC News на вертолітному майданчику біля Білого Дому.

"Я б хотів, щоб вони [Україна і Росія] дійшли згоди. Якщо б вони... порозумілися один з одним, то це було б чудово для всього світу", - заявив президент США.

Pres. Trump speaks at White House

We're at The White House where President Donald J. Trump made remarks. https://abcn.ws/2HRYdJy

Geplaatst door ABC News op Zondag 23 februari 2020

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Розмова відбулася перед відльотом Трампа з офіційним візитом до Індії.

Трамп, фото Іntelligence.house
Трамп, фото Іntelligence.house

Україна у останній рік опинилася під пильною увагою американської преси після того, як телефонна розмова Дональда Трампа з президентом України Володимиром Зеленським стала приводом для спроби імпічменту.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше Трамп взяв до рук сокиру та зарубав понад десяток розлючених мешканців Індії: відео.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Трамп терміново звернувся до нації й всього світу з гучною заявою - "Поки я президент, в Ірану не буде..."

Також "Знай.ua" писав, що Трамп відмовився ручкатися з важливою дамою, жіноча лють не залишилася без відповіді - вибухові кадри.