Позафракційний нардеп Ганна Скороход поділилася своїм горем - у її двомісячної дитини діагностували коронавірус Covid-19. Про це сама депутат розповіла у своєму офіційному Telegram-каналі.

За словами Ганни, спочатку у неї самої повторний тест на коронавірус показав позитивний результат, а 4 квітня аналогічний діагноз був поставлений її дитині.

Ганна Скороход, фото: Апостроф
Ганна Скороход, фото: Апостроф

"З суботнього вечора я з дитиною в інфекційній лікарні, так що, на жаль, усе в зоні ризику від немовлят до старих. Найстрашніше, коли хворіють діти. Бережіть себе, а їх ще більше",– написала Скороход в своєму Telegram-каналі.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Також Скороход розповіла, що на 15-й день хвороби її стан не покращився. За її словами, температура тіла досі тримається вище 38. Вона також припустила, що переносить повторне зараження коронавірусом.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Моз порівняли темпи поширення коронавіруса в Україні з Італією та Іспанією.

Також портал Знай.uа писав, що додаток "Дія" буде відслідковувати кожен крок українців – тепер з дому ні ногою.