Карантин-карантином, а вибори в США – за розкладом. Принаймні, поки. У Сполучених Штатах, незважаючи на пандемію, триває передвиборча гонка. Правда, обставини змусили дещо змінити її формат. Тепер кандидати змушені звертатися до народу з дому. Саме так і вчинив Берні Сандерс, який оголосив одну з найгучніших новин передвиборній гонці.
Сандерс прийняв рішення відмовитися від участі у виборах. І спосіб, яким він оголосив про це, досить дивно для людини його віку. Берні організував стрім на відомій стриминговой майданчику Twitch. Вийшовши в прямий ефір, Сандерс зібрав більше мільйона глядачів, які спостерігали його виступ в режимі онлайн.

США
США, nash.live

Берні заявив, що відтепер він більше не є кандидатом в президенти США. Він закликав підтримати свого колегу по Демократичної партії – Джо Байдена. Тепер Байден залишився єдиним кандидатом від демократів, і його ім'я буде у виборчих бюлетенях. У Республіканській партії поки що не все так однозначно. Чинному президенту Дональду Трампу ще доведеться перемогти в праймеріз свого конкурента – Рокі Де Ла Фуенте. Орієнтовна дата виборів – 4 листопада 2020 року.

бязательно підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, переляканий Трамп різко відскочив від медика з температурою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Як повідомляв Знай.uа, Трамп щосили втік від чиновниці, почувши про її температуру, смішне відео.

Знай.uа писав, Дональд Трамп екстрено здав тест на коронавірус, з'явилися результати.