Народний депутат України Ілля Кива знову потрапив у скандал. Цього разу він завадив людині заселитися в квартиру, куплену на аукціоні. Ківа образив покупця, назвав його “рейдером”, а після виклику поліції почав нецензурно висловлюватися і в адресу поліцаїв.

Киянин Андрій придбав квартиру на аукціоні в торговельній системі CETAM. Нерухомість була куплена повністю законно, на момент покупки в ній ніхто офіційно не жив. Однак коли покупець приїхав заселятися в квартиру, виявилося, що вона замкнена. Андрій звернувся в поліцію і до співробітників МНС, які розкрили двері. У цей момент “на сцені” з'явився Кива.

Він приїхав в квартиру і влаштував скандал. Кива ігнорував всі документи, які пред'являв чоловік, і називав його і його сім'ю рейдерами. Він заявив, що він “приїхав за покликом совісті”. Поліцейських Ківа почав звинувачувати в співучасті у злочині, і питав, скільки їм за це заплатили. Також нардеп почав погрожувати, що “виведе всіх на чисту воду”.

За словами Андрія, прописаних людей в квартирі не було, але при цьому її здавали в оренду. Коли двері відчинили, за ними виявилася сім'я з 3 осіб – чоловік з дружиною та їх 17-річний син.

Популярні новини зараз
"Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, привітали з Великоднем ветеранів та медиків - ОПЗЖ передала 10 тисяч масок і 500 продуктових наборів.

Як повідомляв Знай.uа, депутат Солод влаштував роздачу благодатного вогню Казанський не витерпів: "Цей ід**т не розуміє".

Знай.uа писав, Ківа з Ради обурився крадіжкою очок, очі будуть у небезпеці - "Про який бюджет може йти мова".