Скандальна "прокурорка" Криму, депутат Держдуми Російської Федерації Наталія Поклонська підбила підсумки унікального конкурсу, мета якого полягала в тому, аби намалювати її в японському стилі, та показала фото, яке вважає найкращим.

Відповідний допис вона оприлюднила на власній Facebook-сторінці.

Варто зауважити, що не так давно Поклонська закликала людей з різних країн намалювати її у відомій японській мультиплікації - аніме. Наразі ж вона підбила підсумки даного конкурсу.

Поклонська, фото: Instagram
Поклонська, фото: Instagram

"Настала пора підбивати підсумки конкурсу на краще аніме зі мною. Вибирати було важко: всі роботи яскраві, і кожна по-своєму гарна. Перш за все, хочу подякувати кожного учасника і побажати успіхів в житті! Всього надійшло кілька десятків робіт з Росії, України, Японії, Італії та інших країн. Але, як в будь-якому конкурсі, у нас повинен бути переможець, і я хочу поділитися з вами його картинкою", - написала вона.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Зображення, автор якого й став переможцем

До слова, аніме - це японська мультиплікація, яка на відміну від інших країн розрахована не лише на дитячу, а й на підліткову або дорослу аудиторію; наразі це добре розвинений вид мистецтва і тому користується шаленою популярністю не лише в Японії, але і у світі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Поклонська знов наважилася зазіхнути на Україну - "Захоплення галактичної енергії".

Як повідомляв Знай.uа Гордон загіпнотизував Поклонську під час інтерв'ю – Кашпіровський навчив.

Знай.uа писав, невгамовна Поклонська знову включила пропагандистську шарманку - "Відразу після замаху на життя...".