У Луцьку перед приїздом президента України Володимира Зеленського воїнів ЗСУ змусили вичерпувати воду з калюж саморобними віниками. Про це дізнався 24 канал з власних джерел та 204-ї Севастопольської бригади тактичної авіації, яка дислокується в Луцьку.

Наголошується, що в рамках робочого візиту на Волинь 9 липня Зеленський повинен відвідати зазначений військовий підрозділ.

Солдати в Луцьку, фото: 24 канал
Солдати в Луцьку, фото: 24 канал

Раніше в мережі дивувалися, коли воїнам наказували фарбувати траву в зелений колір перед приїздом поважних гостей. Але на цей раз солдатам дали інше, але не менш дивне доручення.

Солдати в Луцьку, фото: 24 канал
Солдати в Луцьку, фото: 24 канал

Популярні новини зараз
Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Вичерпувати воду з калюж на території частини наказало солдатам командування частини під виглядом ремонту доріг, якого там не було близько 20 років.

Спочатку воїни осушили ями, після чого їх залили смолою і засипали гравієм. Такий "ремонт" проводили на виїзді з льотного поля на КПП.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, помолоділого "Зеленського" засікли в Чернівцях, президент в ударі.

Як повідомляв Знай. ua, від Зеленського вимагають санкцій для нардепів, за прогул – звільнення, за водіння "під градусом" – в'язниця.

Також Знай. ua писав, що Зеленський зізнався у порушенні закону.