Буквально днями з'явилася інформація про те, навіщо президенту України Володимиру Зеленському знадобилося продавати свій будинок в елітному районі столиці. Як відомо тепер він живе на державній дачі, на вимогу своєї охорони.

Про це журналістам розповів радник голови Офісу президента України Михайло Подоляк.

Володимир Зеленський, скріншот з відео
Володимир Зеленський, скріншот з відео

"Старе житло Зеленського знаходилося в незручному місці - там практично неможливо забезпечити держохорону зі сторони УДО. Навколо житла президента України повинні бути периметри відсікання, щоб неможливо було переглядати вікна з сусідніх будинків - в загальному, багато процедурних обмежень", - повідомив Михайло Подоляк.

Також політик зазначив, що охорона не могла забезпечити повноцінну безпеку гаранту, що порушувало всі правила охорони вищої посадової особи. Крім того, перебування в цьому будинку сім'ї Зеленського і самого президента створювало безліч незручностей для його сусідів.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Адже категорично налаштовані люди влаштовували постійно під вікнами гаранта мітинги. Крім того, Зеленський до останнього сподівався на те, що він зможе як в Швейцарії їздити на свою роботу на велосипеді. Але як виявилося на практиці, що Україна це інша країна, з іншими звичаями.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Єрмак піде у відставку через Донбасу? Тимошенко зробила гучну заяву.

Як повідомляв Знай.ua, Зеленський пішов по стопах Януковича на Прикарпатті.

Знай.ua писав, Лєсєв показав, що ж відбувається в охопленій протестами Білорусі і напророкував кінець Лукашенко: "У хлів не заженуть...".