Народний депутат України, член фракції "Слуга народу" Євген Шевченко привітав президента Білорусі Олександра Лукашенка з нібито його перемогою на виборах глави держави. Раніше Шевченко відзначився участю в прямому ефірі російського пропагандистського телешоу.

Привітання для Лукашенка "слуга народу" розмістив на своїй сторінці в Facebook напередодні ввечері. Нардеп також подякував Лукашенку за "душевне ставлення до України".

Скріншот: facebook.com/e.shevchenko76
Скріншот: facebook.com/e.shevchenko76


"Олександр Григорович, вітаю Вас з перемогою на виборах Президента Республіки Білорусь. Вірю в поглиблення українсько-білоруської дружби! Дякую Вам за душевне ставлення до України!", - написав народний обранець. Євген Шевченко

Колега нардепа по фракції Єлизавета Богуцька в коментарях негативно оцінила такий вчинок. "Співчуваю", - написав у відповідь Шевченко.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Скріншот: facebook.com/e.shevchenko76
Скріншот: facebook.com/e.shevchenko76

9 серпня, в Білорусі пройшли президентські вибори, а дострокове голосування почалося ще 4 числа. Закінчилося воно о 20:00. Згідно з результатами національного екзит-полу, чинний президент Білорусі Олександр Лукашенко набирає на виборах 79,7% голосів виборців. Ввечері в різних містах країни почалися сутички протестувальників з силовиками.

Александр Григорьевич, поздравляю Вас с победой на выборах Президента Республики Беларусь 🙌 Верю в углубление украинско-белорусской дружбы! Спасибо Вам за душевное отношение к Украине!

Geplaatst door Евгений Шевченко op Zondag 9 augustus 2020

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк відмовив дитині без батьківської опіки, українці не змовчали: "Дискримінація за соціальним походженням?"

Як повідомляв портал "Знай.uа", Мандзій розповіла, яким буде навчання у школах з вересня: "зелені уроки" та маски на перервах

Також Знай.uа" писав, в Україні зростуть зарплати бюджетників – скільки люди отримуватимуть уже з вересня